Друк

28 квітня ц.р. в рамках святкування Дня охорони праці в ДП «КЕТЦ» відбулися урочисті заходи з нагородження почесними грамотами та подяками за високопрофесійну роботу в 2013 р. кращих працівників підприємства.

Детальніше...
 
Друк

Експертами технічними електротехнічної лабораторії ДП “КЕТЦ” у складі: начальник ЕТЛ Козлов А. В. та експерт технічний Новик А. І. проведено експертне обстеження силового електроустаткування 10 і 0,4 кВ трансформаторних підстанцій ТП-10 та ТП-11 ПрАТ «Вентиляційні системи»,

Детальніше...
 
Друк

Для більш точного, широкого та якісного виконання робіт з вимірювань електроустаткування номінальної напруги 110-330 кВ, в тому числі в ході проведення експертного обстеження, електротехнічна лабораторія ДП «КЕТЦ» була доукомплектована новими сучасними засобами вимірювальної техніки, які завдяки сучасним методам вимірювань дозволяють розширити спектр критеріїв оцінки електроустаткування:

Детальніше...
 
Друк

14 лютого 2014 року експертами технічними відділу експертизи та технічного нагляду об’єктів підвищеної небезпеки нафтогазового та паливно-енергетичного комплексів Шалдугою М.Д та Панютою К.А. проведено обстеження виробництва та обладнання ТОВ «Завод Газспец Обладнання» (м. Васильків, Київська область).

Детальніше...
 
Друк

13 лютого 2014 року експертами технічними відділу експертизи та технічного нагляду об’єктів підвищеної небезпеки нафтогазового та паливно-енергетичного комплексів Шалдугою М.Д та Панютою К.А. проведено обстеження виробництва та обладнання ПАТ «ВІТАМІНИ» (м. Умань).

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 10 з 16

ДП "КЕТЦ" © 2000-2022
Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.