Друк

ДП „КЕТЦ” втілює європейську практику комплексного підходу у наданні послуг з оцінки відповідності. Зокрема, у центрі функціонують акредитовані структурні підрозділи: орган сертифікації систем управління „Промбезпека”, орган оцінки відповідності продукції „Промбезпека” та випробувальна лабораторія „Гарант безпеки”.

Детальніше...
 
Друк

У сучасному світі при постійному зростанні цін на енергоносії особливо гостро виникає питання про скорочення витрат на опалення будівель. Але щоб зберегти тепло потрібно знати, де ми його втрачаємо. Тепловізійне обстеження показує, що дефекти теплоізоляції будівлі можуть привести до збільшення тепловтрат на 30-40%. Фахівцями ЕТЛ ДП «КЕТЦ» було опановано такий вид діяльності як енергоаудит загалом та тепловізійний контроль зокрема.

Детальніше...
 
Друк

На виконання доручення Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА від 03.11.2014 № 052-6620 прошу Вас ознайомитись з листом Глави Адміністрації Президента України від 23.10.2014 302-01/3078

Детальніше...
 
Друк

За ініціативи Держгірпромнагляду України на базі Державного підприємства "Головний навчально-методичний центр Держгірпромнагляду України", в приміщенні Територіального управління Держгірпромнагляду у Київській області та м.Києві (вул.Вавілових,10) для працівників Служб, 1 жовтня, у конференц–залі вперше був проведений Всеукраїнський семінар

Детальніше...
 
Друк

Державне підприємство «Київський експертно-технічний центр» Держгірпромнагляду України інформує про розширення видів своєї діяльності, а саме: 26 серпня ц.р. Національним агентством з акредитації України, було видано органу з сертифікації систем управління «Промбезпека» ДП «КЕТЦ» АТТЕСТАТ ПРО АКРЕДИТАЦІЮ.

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 7 з 16

ДП "КЕТЦ" © 2000-2022
Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.