Друк
Державний керівник року

17 грудня 2009 року у конгрес - холі Торгово - промислової палати України відбувся бізнес - форум з нагоди урочистої церемонії нагородження лідерів Національного бізнес - рейтингу , що опирається виключно на офіційні данні державної статистики України.

Відзнаки Національного бізнес - рейтингу отримав начальник
Державного підприємства «Київський експертно – технічний центр
науково - дослідного інституту промислової безпеки та охорони праці»
Гончаренко Володимир Іванович.

Державне підприємство року
 
Друк
26 листопада 2009 року в Держгірпромнагляді відбулася нарада на тему «Удосконалення роботи уповноважених організацій та нормативно-правової бази щодо експертизи у галузі охорони праці і промислової безпеки»
Детальніше...
 
Друк

1. Цей Порядок визначає процедуру розгляду скарг у Державному підприємстві «Київський експертно-технічний центр Національного науково-дослідного інституту промислової безпеки та охорони праці» (далі - замовник), поданих учасниками до моменту укладення договору про закупівлю.

Терміни, викладені в цьому Порядку, вживаються у значенні, наведеному в Положенні про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 17.10.2008 № 921 (зі змінами) (далі - Положення).

Детальніше...
 
Друк

Основною метою, що ставиться перед експертами, є складання якісного висновку експертизи. Лише за дотримання таких умов можливо отримати об'єктивну оцінку спроможності підприємства виконувати роботи та експлуатувати обладнання підвищеної небезпеки із дотриманням вимог нормативно-правових актів з питань охорони праці.

Детальніше...
 
Друк

19 вересня 2008 року у великому конференц - залі Національної Академії наук України відбулася церемонія нагородження найкращих підприємств, організацій, установ і підприємців України нагородами Міжнародного Академічного Рейтингу популярності "Золота Фортуна".

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 11 12 13 14 15 16 Наступна > Кінець >>

Сторінка 15 з 16

ДП "КЕТЦ" © 2000-2022
Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.