Засідання Ради директорів підприємств Оболонського району столиці - крок до зближення бізнесу та наглядових органів Друк

25 вересня відбулося розширене засідання Ради директорів підприємств та установ Оболонського району м. Києва, державної адміністрації району з представниками Держгірпромнагляду. 

Захід організовано державним підприємством «Київський експертно-технічний центр» з метою налагодження більш тісної співпраці між бізнесом та наглядовим органом щодо профілактики нещасних випадків на виробництві та створення безпечних умов праці.

У засіданні взяв участь перший заступник Голови Держгірпромнагляду України Віктор Шайтан. Він поінформував присутніх про головні завдання та пріоритетні напрями роботи Служби, про тенденцію підтримки розвитку підприємництва в країні.

Також, як член Ради, головний ініціатор та організатор заходу, у засіданні взяв участь начальник ДП «Київський ЕТЦ» Гончаренко В. І.Він  ознайомив учасників  наради з матеріально-технічною базою центру, розповів про послуги, які надаються, нові напрями експертизи, про досвід та досягнення  за 19 років діяльності підприємства.  Окрім того керівник акцентував увагу яких помилок необхідно уникати роботодавцю при проведенні експертизи для отримання дозвільних документів.

Перший заступник голови Оболонської районної в м. Києві державної адміністрації Владислав Патрушев у виступі підвів підсумки роботи промислових підприємств району за січень-серпень 2012 року та повідомив про перспективи розвитку промислового комплексу та економіки району.

Члени Ради директорів висловили побажання більш плідної співпраці підприємств району, служб охорони праці з Київським експертно-технічним центром та відзначили позитивний досвід роботи.

У засіданні також взяв участь начальник територіального управління Держгірпромнагляду у Київській області та м. Києві Олег Румежак, заступник директора Головного навчально-методичного центру Держгірпромнагляду України Семко Олександр Платонович.

Перед початком заходу керівники підприємств прибули до Київського експертно-технічного центру для ознайомлення з установою та її умовами праці. Начальник ДП «КЕТЦ» Володимир Гончаренко показав гостям, як проходить робота в центрі, ознайомив їх з головними відділами, розказав про діяльність ЕТЦ та його експертів, про напрямки, принципи та пріоритети роботи в колективі та з замовниками.

 

ДП "КЕТЦ" © 2000-2022
Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.