До уваги замовників! Друк

 

Державне підприємство «Київський експертно-технічний центр Держпраці» з грудня 2021 року проводить судові експертизи в галузі охорони праці за експертною спеціальністю 10.5 «Дослідження причин та наслідків порушення вимог безпеки життєдіяльності та охорони праці» та судові експертизи і дослідження за експертною спеціальністю 10.8 «Дослідження обставин виникнення і поширення пожеж та дотримання вимог пожежної безпеки». За детальною інформацією звертатися за тел. (044) 454 10 06

 
Тема Всесвітнього дня охорони праці в 2021 році Друк

Відповідно до Указу Президента України від 18.08.2006 № 685/2006, щороку 28 квітня, у Всесвітній день охорони праці, в Україні відзначається День охорони праці. У 2021 році Україна відзначатиме День охорони праці під девізом «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – інвестуймо зараз у стійкі системи БЗР»

Детальніше...
 
УВАГА! Друк

У зв’язку з оголошенням на усій території України карантину, на Державному підприємстві «Київський експертно-технічний центр Держпраці» запроваджуються карантинні заходи. Для запобігання поширенню інфекції доступ на територію підприємства буде тимчасово обмеженний.

Детальніше...
 
Про вимоги до виробничого обладнання Друк

В Україні триває процес встановлення нормативів на єдину платформу Євросоюзу. В рамках імплементації нормативної бази з охорони праці до законодавства ЄС прийняті нові “Мінімальні вимоги з охорони праці на тимчасових або мобільних будівельних майданчиках”.

Детальніше...
 
Всеукраїнський тиждень права Друк

Всеукраїнський тиждень права проводиться щороку в тиждень, що включає 10 грудня - День прав людини, який відзначається в пам'ять проголошення Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини.

Детальніше...
 
Урядом урегульовано питання щодо спрощення процедур надання та переоформлення гірничих відводів Друк

Прийнято постанову Кабінету Міністрів України від 12 червня 2019 року № 500 „Про внесення змін до Положення про порядок надання гірничих відводів”.

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 1 з 13

ДП "КЕТЦ" © 2000-2022
Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.