Друк

Державне підприємство „Київський експертно-технічний центр Держгірпромнагляду України” в червні поточного року успішно пройшло сертифікацію системи управління якістю відповідно до вимог міжнародного стандарту ISO 9001:2008 та державного стандарту ДСТУ ISO 9001:2009.

Детальніше...
 
Друк

На цьому наголосив перший заступник Голови Держгірпромнагляду Віктор Шайтан у перший день роботи семінар – наради на тему підвищення ефективності діяльності експертно-технічних центрів та якості експертних обстежень. Семінар організовано за ініціативи Держгірпромнагляду з метою удосконалення державного нагляду шляхом підвищення ефективності роботи технічних експертів.

Детальніше...
 
Друк

Проведення широкомасштабної інформаційно - роз’яснювальної роботи, обов’язкова перевірка виконання раніше виданих розпорядчих документів, підвищення якості перевірок та розслідувань нещасних випадків, а головне налагоджування комплексного управління системою охорони праці - це пріоритетні завдання на поточний рік, на цьому наголосив начальник територіального управління Держгірпромнагляду у Київській області та місті Києві Олег Румежак на підсумковій колегії управління.

Детальніше...
 
Друк

За ініціативи Держгірпромнагляду України з метою ознайомлення з новими технологіями постачання кисню в лікувальних закладах,  підвищення рівня знань з безпечного застосування медичного кисню та запобігання нещасних випадків під час використання в медичних установах балонів з киснем в ДП «Київський ЕТЦ» відбувся семінар-практикум.

Детальніше...
 
Друк

Міжнародну виставку «Технології захисту – 2012», що проходить  з 26 по 29 вересня 2012 року на території  Міжнародного виставкового центру в Києві, відвідав голова Держгірпромнагляду України Олександр Хохотва, перший заступник голови Держгірпромнагляду Віктор Шайтан.

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 11 12 13 14 15 16 Наступна > Кінець >>

Сторінка 11 з 16

ДП "КЕТЦ" © 2000-2022
Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license, якщо не зазначено інше.